Hoofdmenu

"Al meer dan 12 jaar een begrip"

800 m² fietsplezier in Diever!

Wij zijn dealer van Santos

Van blanco frame naar complete Santos

We beginnen pas, als alle wensen duidelijk zijn. Hoeveel bagage wil je bijvoorbeeld meenemen? Op wat voor ondergrond ga je fietsen? Vind je een damesframe fijn? Wil je een verende voorvork? We helpen je om al deze vragen te beantwoorden.

Met die kennis op zak starten we met het bouwen van je unieke Santos. Het frame vormt het platform van je fiets met eigen gekozen kleur en decals.
Santos maakt zelf de wielen, in eigen huis. De oersterke spaaknippels zijn typisch Santos. Net als wel meer onzichtbare details van de fiets.

Het gespoten frame en alle door jou gekozen onderdelen krijgen vervolgens een eigen vak in het magazijn. Om van daaruit door één monteur, stap voor stap, geassembleerd te worden. Hij heeft aandacht voor elk detail en maakt je Santos tot een perfect functionerend geheel.

De Santos fabriek staat in Nieuw-Vennep en op afspraak kun je het bezoeken. Er is een showroom met alle modellen en er staan meer dan 120 testfietsen om te proberen.

In onze eigen winkel in Diever hebben we een pasfiets, alle kleurstalen en een paar mooie voorbeelden van hoe jou nieuwe fiets er uit kan zien!
Voor Drenthe en ook Friesland zijn we goed bereikbaar, de koffie staat altijd klaar!